Mahatma Avatar van Synthese Practitioner™

TIJDENS DEZE PRACHTIGE DRIEDAAGSE TRAINING MAAK JE KENNIS MET DE MAHATMA ENERGIEMahatma is de nieuwetijds energie van dit Gouden tijdperk en de Mahatma is continue onderhevig aan transformatie. Wanneer jij met deze energie werkt, transformeer jij steeds automatisch mee naar een hoger niveau van bestaan. Op 28 oktober 2011 zijn we het nieuwe tijdperk in gegaan en gelukkig zijn we er nu aan toe om dat wat eigenlijk ons geboorterecht is weer terug te claimen en in te zetten voor onze persoonlijke groei en voor de gehele mensheid.

De Mahatma is het volledige spectrum van de Bron/Vader/Moeder/God/de Divine en vertegenwoordigt alle stralen van de Bron. Er bestaan verschillende healing systemen in de wereld maar geen enkele is zo uitgebreid en gaat zo diep tot in de essentie als de Mahatma Avatar van Synthese.  


De Mahatma is letterlijk het collectief van de Opgestegen Meesters, wie alle aspecten van het leven eigen hebben gemaakt en vervolgens geascendeerd zijn. Daarom gaat deze Mahatma energiestroom ook veel verder dan andere energiesystemen die we kennen en bestaan. Het werkt transformerend op elk aspect van je leven.


In deze training werken we overigens niet met symbolen want het contact met de I Am Presence wordt namelijk volledig hersteld tijdens deze training. Ons Hogere Zelf heeft geen symbolen nodig om zijn werk te kunnen doen. Het tegendeel is zelfs bewezen: symbolen werken juist beperkend voor de spirituele en persoonlijke groei aangezien deze nog van de oude tijd zijn.


Wat kan deze training voor mij betekenen?


Tijdens deze training word jij weer in je kracht gezet en zal jij weer gaan schijnen; je connectie met je hogere zelf wordt hersteld en verdiept waardoor jij een betere connectie krijgt met zowel jezelf als de Bron. Jouw Anthakarana oftewel jouw regenboogbrug wordt opnieuw geactiveerd waardoor jij de Mahatma weer kan gaan faciliteren en jij de Mahatma bént. Deze regenboogbrug staat volledig om je heen (± achttien meter) waardoor jij de energie letterlijk vertegenwoordigt en bent en niet slechts een doorgeefluik zoals bij vele andere systemen het geval is. Jij zult letterlijk een energiepilaar worden die continue de Mahatma energie faciliteert en grondt. Dit garandeert een zeer bijzonder en diepgaand innerlijke transformatieproces waarbij oude innerlijke wonden geraakt en geheeld kunnen worden.

Nadat jij opnieuw de verbinding met je hogere zelf, de Bron en de Mahatma hebt gemaakt zal jij in staat zijn om zeer krachtige healingen te kunnen geven. Deze healing bevat letterlijk het volledige spectrum van de Bron. De ervaring is dan ook dat de cursisten deze energie als zeer prettig en ondersteunend ervaren. Het werkt op zowel je persoonlijke als spirituele groei en het helpt natuurlijk bij bepaalde kwalen, pijntjes en noem maar op.


Het woord Avatar komt uit het Sanskriet en betekent letterlijk Incarnatie van God, Mahatma betekent letterlijk Grote Ziel.


De Mahatma Avatar van Synthese Practitioner heeft een transformerend effect op verschillende patronen en beelden waardoor deze de kans krijgen te verdwijnen en/of dat je er beter mee leert omgaan. Voorbeelden van patronen en beelden zijn:

 • Stress
 • Vermoeidheid of lusteloosheid
 • ADHD
 • Burn-out of depressief gevoel
 • Angsten
 • Slaapproblemen
 • Rouwverwerking
 • Verwerken en loslaten trauma
 • Allergieën
 • (Chronische) wonden

Het is niet vereist om eerst deze driedaagse Mahatma Practitioner te volgen alvorens men de Mahatma Avatar van Synthese Master wilt volgen. Maar door velen wordt het echter wel ervaren als een zeer fijn opstapje en kennismaking met de energie waardoor je een goede en stabiele fundering legt voor wanneer je de Mahatma Avatar van Synthese Master wilt volgen.

Wat leer en ontvang ik allemaal?

Je zal tijdens deze 3 daagse Practitioner opgeschoond worden en je systeem wordt volledig gereset en herverbonden. Je zult gedurende deze training activaties gaan ontvangen die het o.a. mogelijk maken dat je weer verbinding maakt met je hogere zelf en dat je met de Mahatma energie kan werken. Natuurlijk zal er ook met elkaar geoefend gaan worden. Het contact met je hogere zelf wordt hersteld, je lichtlichaam wordt geactiveerd waardoor je de mogelijkheid krijgt om energetische reizen te maken, je ontvangt een zeer diepgaande DNA activatie wat een zeer positief effect heeft op je persoonlijke en spirituele groei waardoor je veel sneller kan evolueren. En je ontvangt een persoonlijk practitioner healing team waarmee je leert werken en waarvan je Healingen kan ontvangen voor zowel jezelf als voor iemand anders. Je ontvangt ook nog de Trinity initiatie om de Trinity blessing te geven. De Trinity energie is een samensmelting van Melchizedek, Serafijnen en de Divine energie. Het is een ware energie van dit tijdperk en daarom kan deze energie je in een enorme boost in jouw transformatie proces geven. En nog veel meer.


Hieronder zie je een kort overzicht van de meditaties/activaties die je gaat ontvangen:


 • Clearing (opschoning van je 352 chakra’s en 12 lichaam systemen en verwijderen van entiteiten etc.)

 • Anthakarana (regenboogbrug activering tot het volledige spectrum)

 • Openen en activeren van de aardester

 • Mahatma activatie niveau één

 • Chakra activatie. Hogere Hart chakra. (Heilige Hart Tempel)

 • Kernangst matrix omzetten in Liefde

 • Lichtlichaam (Mer Ka Ba)

 • Mahatma activatie niveau twee

 • Licht frequentie verhoging

 • Vinger chakra’s activatie

 • Pijnappelklier activatie (derde oog)

 • Helen oefenen

 • Practitioner vortex leren geven

 • Karma clearing (opschonen van je Karma door Aartsengel Michael)

 • Activering van het Violette vuur

 • Ascensie meditatie

 • Mahatma activatie niveau drie

 • Galactic Orb activering en ermee oefenen

 • Installeren van je practitioner Healing assistentie team

 • DNA opschoning en activering

 • De Heilige Trinity Initiatie en met de energie oefenen

 • Teachings: Heilige Trinity kamer & Kathedraal (praktijk oefening)

 • Teachings: Heilige Trinity Shri Murti

 • Teachings: Ik Bewustzijn vs. Eenheidsbewustzijn.

 • Teachings: Integriteit

 • Teachings: Het Ego en het Hogere zelf


Doorgroeimogelijkheden
Deze Mahatma Avatar van Synthese Practitioner is een 3 daagse training en een begin op het pad van ware Meesterschap & Ascensie. Als men na deze Mahatma Avatar van Synthese Practitioner de behoefte voelt om verder te groeien is er de mogelijkheid om de Mahatma Avatar van Synthese Master te volgen bij Senia & Freya Melchizedek met daarna eventueel de drie Mahatma Avatar Advanced trainingen. Wil je dan nog een stap verder dan wordt het mogelijk om de Mahatma Avatar van Synthese Coach & Trainer te volgen. Met deze training leer je op een zeer hoog niveau werken met energie en hoe je deze kan inzetten voor jezelf en anderen. Dit is een zeer bijzonder en heilig pad wat je aflegt waarop jij jezelf dienstbaar opstelt voor de gehele mensheid. Er is namelijk geen afscheiding; help je jezelf dan help je de wereld.

De Mahatma Avatar van Synthese Practitioner is een driedaagse training die alleen gegeven wordt door de door O.C Academy opgeleide en gecertificeerde Mahatma Coach & Trainers.


LET OP: Mensen met een psychisch verleden (zoals schizofrenie of psychose), een pacemaker of epilepsie kunnen helaas  niet deelnemen aan de training. De energie waar we mee werken is elektromagnetisch van aard en dit kan een nadelig effect hebben.  Het is de verantwoordelijkheid van cursisten om bijzonderheden over lichamelijke en/of geestelijke gezondheid te vermelden bij de aanmelding. Deze informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. Bij twijfel of gegronde reden kan iemand de training worden ontzegd. Deze training is geen vervanging voor medische behandelingen.


Zij leerden het geheim van innerlijk meesterschap al kennen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Een nieuwe wereld van ongekende mogelijkheden
In 3 dagen heb ik de Mahatma energie mogen ervaren. Door het mee te maken heb ik dingen gevoeld en gezien waarvan ik altijd dacht dat ze onmogelijk waren. Dit komt doordat Thamar haar krachtige energie gebruikt in rust en vertrouwen.Het heeft voor mij een nieuwe wereld van ongekende mogelijkheden geopend, die mij zakelijk en privé succes en geluk brengen.
Arjan
Maak connectie met de essentie van het zijn
Ik kan niet in woorden omschrijven wat de Mahatma energie voor me heeft gedaan en dagelijks nog voor me doet. Het voelt alsof je connectie maakt met de essentie van het zijn en je krijgt precies wat je aankunt en nodig hebt op het moment. Thamar voelt als een rots én moeder die je met liefde maar ook zonder poespas door het proces begeleid en je kennis laat maken met de kracht van de energie. Zij straalt kennis, kunde, rust en enorme wijsheid uit waardoor je je volledig kan overgeven aan hetgeen je te wachten staat.
Fiona
Wat ik mocht ervaren tijdens de training was zo magisch
Ik heb de Mahatma Avatar van Synthese Practitioner training gevolgd. De relaxte setting zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt en Thamar is een heel bijzondere, fijne, liefdevolle en krachtige vrouw. Ik vond wat ik mocht ervaren tijdens de training zó magisch dat ik daarna ook de Master training heb gevolgd. Dit weekend is een heel mooi cadeau om jezelf te geven.”

Ramona

Ik ervaar meer rust en diepe verbinding met mezelf
Ik heb bij Thamar de Mahatma Avatar van Synthese Practitioner gevolgd en verschillende energetische healings van haar mogen ontvangen. Sinds ik deze opleiding heb gevolgd ervaar ik meer rust en een diepe verbinding met mezelf. De Mahatma Avatar van Synthese Practitioner en Master zijn een cadeau aan jezelf die iedereen zichzelf zou moeten geven.
Diederik
jouw investering in jezelf is € 297,-

drie dagen live training in Overveen + werkboek

 • ontdek het pad van innerlijk meesterschap
 • dompel jezelf 3 dagen in de energie en ontvang clearings en activaties
 • leer te werken met energie en praktische tools voor jezelf en anderen
DIRECT AANMELDEN


8, 9 en 10 september 2023 in Overveen

jouw investering in jezelf is € 297, -

drie dagen live training in Antwerpen + werkboek

 • ontdek het pad van innerlijk meesterschap
 • dompel jezelf 3 dagen in de energie en ontvang clearings en activaties
 • leer te werken met energie en praktische tools voor jezelf en anderen
DIRECT AANMELDEN


27, 28 en 29 oktober in Antwerpen