SOUL RETREAT

2 t/m 9 november 2024

Dit wonderlijke retreat is nu al LEGENDARISCHTijdens dit geheel verzorgde retreat ga je een ongekende en onbegrensde flow ervaren.  Ontdek het 'goud' in jezelf!

Op het dak van Visoko

de Pyramid Lodge

Soul Retreat

Overgave. Verbinding. Vertragen. Dompel jezelf onder in de zinderende en krachtige energieën van dit magische gebied van piramides, tunnels en krachtplekken. Hoog boven het dak van Visoko, genesteld op de heuvel van Visočica (ook bekend als de Pyramid of the Sun) bevindt zich de Pyramid Lodge. We verblijven op deze exclusieve en sensationele locatie die als thuis voelt, de Lodge overtreft al je verwachtingen. Omgeven door adembenemende natuur en eindeloze uitzichten over de vallei op maar 10 minuten loopafstand van de piramide top. Bewondering. Gedurende 8 dagen word je gedragen door een Sacred Space die het mogelijk maakt om een intense inner journey te maken. Je wordt uitgenodigd om ècht de diepte van je ziel in te gaan, je ondergaat een diepgaande persoonlijke transformatie. Het wordt een inspirerend retreat met magische healing, een hogere staat van bewustzijn en mind-blowing inzichten die je leven kunnen transformeren. Je voelt het in elke cel van je lichaam en elk zintuig wordt geprikkeld. Verwondering. Ga naar huis met sprankelende levensenergie en volledig in verbinding met jouw authentieke zelf. Met onvergetelijke herinneringen en ervaringen van deze reis. What a journey!


EXPLORE THE UNEXPLORED

Reserveer je kamer nu!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Meet the team

Thamar Karpes

facilitator en organisator

Ervaar de ware kracht van bewustzijn en bevrijding van innerlijke beperkingen. Als SoulCoach help ik jou op het pad van innerlijk meesterschap, diepe transformatie en bewustzijn zodat je volledig in je kracht komt te staan. Ik bied jou een prachtig mozaïk van wijsheid, kennis en ervaring vanuit diverse spirituele en mystieke stromingen, (transcultureel) systemisch bewustzijn en ruim 20 jaar corporate ervaring.


Ik zie, voel en weet meer dan de meeste mensen. Met mijn ontwikkelde intuïtie, bewustzijn en paranormale vermogens ben ik in staat om vrijwel direct tot de kern door te dringen en de vinger op de juiste plek te leggen. Je kunt mij zien als een spiegel waarin jij gereflecteerd wordt vanuit het verleden, heden en toekomst. Vaak kan ik al waarnemen wat voor jou (nog niet) zichtbaar is. Benoem ik dingen, die je op dat moment niet begrijpt maar waarbij je later pas gaat zien wat de daadwerkelijke betekenis is.


Dit is mijn 3e reis naar de piramides van Bosnië en elke keer ervaar ik nieuwe en diepere lagen in mezelf, maar ook in het gebied en de krachtplekken die we bezoeken. Ook de verschillende seizoenen brengen iets extras met zich mee, in ieder geval reizen we in een rustige periode waarbij we alle tijd en ruimte hebben voor onzelf. 


Met dit geweldige team maken we samen  een magische en  transformatieve reis waar jij onderdeel van uitmaakt!


Niels Mooij

facilitator

Mooij mens. Even voorstellen. Als kind was ik me al bewust voor andere staten van bewustzijn en mijn verbinding daarmee. Kon ik veranderingen waarnemen in emotie, maar ook de afgesloten staat van zijn waar van de meeste mensen in verkeren. Mijn innerlijke zoektocht heeft me op jonge leeftijd, vanaf mijn 23e naar meditatie (5x Vipassana) en daarna adem gebracht. In Thailand heb ik 20 dagen in stilte doorgebracht. Dit was een spirituele reis naar binnen, waarbij ik een laag van diep bewustzijn en helderheid heb ervaren. Door bewust te worden van mijn bewustzijn, werd ik me bewust van de ruimte. Daarna duurde het nog jaren om dat meer te integreren, door het niet vast te pakken en het niet persoonlijk te maken. Want daar had het niks mee te maken.

Ik begeleid mensen in hun reis, door te leren hoe je dynamieken op een liefdevolle manier samen aan kunt kijken. Hoe je ze terug kunt brengen naar de essentie zodat alles langzaam oplost. Ik leg structuren bloot, raak de dynamieken aan en breng alles wat bewust mag worden gemaakt naar de oppervlakte. Ik gebruik verbonden adem, coaching en bewustzijn sessies als tool om stap voor stap naar je ware zelf te komen.


Ik werk 1 op 1, in groepen en voor bedrijven. Your Lab, VanHarte & Lingsma en de FitFabriek zijn trainingsbureaus waar ik mee samen werk. Samen met Anika, mijn vrouw, begeleiden we mensen in hun bewustzijn met cursussen zoals 100 Dagen in het Licht.

Arjan van Unen

spaceholder


Het pad van zelfontwikkeling heeft zich voor mij ontvouwen door ervaringen.  Een hele verandering voor iemand met een sterke ‘mind’.  De wereld blijkt een magische plek te zijn, waar veel meer mogelijk is dan ik ooit had kunnen dromen! Enkele jaren geleden ben ik bij Thamar terecht gekomen, ik was altijd al intuïtief, maar met coaching van Thamar heeft mij binnen enkele jaren naar een volgend level gebracht.


Mijn grote passie is windsurfen, het liefste op een woeste oceaan met krachtige golven. Daar vind ik de momenten dat ik gedachteloos ben, en ervaar dat ik voor de zee een speelbal ben. Ik ben werktuigbouwkundige en heb verschillende opleidingen gevolgd in onder andere energiewerk en hypnose. Daarnaast heb ik verschillende bedrijven opgericht en voorzie ik mede ondernemers graag van strategisch advies.


Ik kijk ernaar uit om jou te inspireren om voor jezelf te kiezen en om te ervaren hoe jij in jouw nieuwe staat het verschil gaat maken, voor jezelf en de mensen om je heen.  Een investering in jezelf is de grootste bijdrage aan de wereld die jij mag geven en ik vraag me nu af;  Wat houdt jou tegen, om de volgende stap te zetten?


Els de Bruyn

Spaceholder


Els is something Els, bezielster en hoedster van Place d'Amis in Antwerpen. Place d'Amis is een sacred space waar mooie zielen samenkomen, verbinden, groeien, helen, lachen, dansen, waar ongekende dieptes en schaduwkanten opgezocht worden, waar mensen zich laten dragen in een veld van onvoorwaardelijke liefde, in verbinding met hun voorouders, met oude kennis uit een  er verleden of uit andere dimensies.


Een eeuwige reis en zoektocht naar de geheimen van het Universum, het Herinneren van Oude Wijsheden, doorkruisen van andere Dimensies, doorgronden van Plutonische krachten binnenin elke ziel, verbinden met de Goddelijke Oermoeder Isis en haar Vrouwenlijn. Bringing Stardust to the Human experience 𓋹


Ik neem je mee in oude, heilige en mystieke rituelen van het oude Egypte, voetenbaden, massage en het werken met heilige olieën, pure rozenolie en kristallen stemvorken. 


Heb je de Primordial Code al gezien?

Retreat Programma

De poort is open, daar ligt het goud

Tijdens dit unieke en volledig verzorgde retreat nemen we je mee op een Soul Adventure waar je volledig wordt ondergedompeld in de zinderende en krachtige energie van het gebied. Het is een uitnodiging om te vertragen, te ademen en diep naar binnen te gaan. De energie tijdens het retreat wordt gedragen en versterkt door de piramides en krachtplekken in Bosnië. De poort naar de nieuwe werelden is open. De piramides werken als versterkers die jouw transformatie proces verdiepen en versnellen. De hoge frequentie en energie van de Pyramid Lodge wordt als een warm, helend bad ervaren. De locatie is adembenemend. Je zit in een tijdloze bubbel, zodat je heerlijk in je lichaam kunt zakken in verbinding met Moeder Aarde. Het Soul Retreat helpt je om jezelf te verbinden en een hogere staat van bewustzijn te bereiken waarin je jezelf spiegelt en er heling plaats kan vinden. Het goud ligt vaak voorbij de weerstand, onze schaduwkanten en datgene waar we het liefst voor weg lopen. Wij ondersteunen jouw transformatie proces zodat je toegang krijgt tot je ware potentieel en levens energie. Waar ligt jouw goud?

Het Soul Retreat is exclusief voor jou als je echt de diepte in wilt gaan. Herken je jezelf in één van onderstaande punten?


 • je staat op een cruciaal kruispunt in je leven en voelt heel duidelijk dat 'het niet meer klopt'
 • je wilt je eigen potentieel belichamen waardoor je in je kracht komt te staan
 • je zit vast in een vicieuze cirkel van conditioneringen en beperkende overtuigingen
 • je bent bekend met het pad van spiritualiteit en bewustzijn en wilt naar de next level
 • je wilt je persoonlijke transformatieproces verdiepen en versnellen
 • je verlangt naar een duidelijke focus, richting en (soul) purpose in je leven
 • je wilt alle bullshit en alles wat jou niet meer dient, loslaten
 • je bent bereid om tot het gaatje te gaan, zonder schaamte en zonder oordeel (doen wij ook niet)
 • je wilt verbinden met gelijkgestemde mensen, wat een verademing!
 • je wilt de geheimen ontdekken van de piramides
 • je staat open om je te laten betoveren door de schoonheid van de natuur in Visoko en Bosnië

       Wat is inbegrepen?

Pyramid Lodge 

We verblijven in de Pyramid Lodge. One of a kind. De Lodge is duurzaam gebouwd op de heuvel van de Pyramid of the Sun en wordt volledig emissie vrij verwarmd door geothermale energie. Ook de groepsruimte is uniek, de terazzo vloer bestaat uit water, stenen en kristallen uit de Ravne tunnels waardoor de ruimte één groot energetisch bad is. Met een eigenaar die de Lodge zelf gebouwd heeft en onder andere Feng Shui Master is, kun je de harmonie en de rust van de kamers al haast voelen!


 • De Lodge is exclusief voor de gasten van het Soul Retreat
 • Alle ruimtes in de Pyramid Lodge zijn non-smoking
 • Alle kamers hebben een privé en-suite badkamer, airconditioning, vloerverwarming, föhn, shampoo en douchegel, gratis Wifi (welke ’s nachts wordt uitgezet om slaap te verbeteren).
 • Alle kamers hebben top kwaliteit orthopedische matrassen met antibacteriële zilverdraad technologie en beddengoed die bijdragen aan een ultiem slaapcomfort (made in Germany)

Eten en drinken

De heerlijke maaltijden zijn gezond en vegetarisch, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van verse, lokale produkten. Per dag kun je de lunch en het diner kiezen uit verschillende opties. Voor de lunch kun je kiezen uit een soep en/of salade, voor het diner 2 gerechten (voorgerecht/hoofgerecht of hoofdgerecht/dessert). Het eten wordt met heel veel liefde bereid door het fantastische Pyramid Lodge team. Uiteraard kan er rekening gehouden worden met dieetwensen zoals glutenvrij of lactosevrij. Dieetwensen graag van tevoren doorgeven zodat we dit kunnen afstemmen met de keuken. 

Alle activiteiten

Alle activiteiten en adventures in het Soul Retreat programma zijn inbegrepen, zoals:


 • Dagelijkse meditatie in de Ravne tunnels
 • Bezoeken van krachtplekken zoals de Tumulus met een hoge Bovis waarde
 • Beklimmen van de piramide van de Liefde, piramide van de Zon (op loopafstand van de Lodge), piramide van de Maan, piramide van de Draak en piramide van Moeder Aarde
 • Bezoek Zavidovici Stone Spheres
 • Breathwork sessies: verbonden ademhaling is een zeer krachtige en zelfhelende vorm van ademen.
 • Verschillende bewustzijn practices en/of workshops zoals energetische clearing/activaties en quantum hypnose
 • Sjamanistische Rituelen en Ceremonies 
 • Journaling, opdrachten om te schrijven

 Ga naar huis met sprankelende levensenergie en volledig in verbinding met jouw authentieke zelf. Vervuld met inspiratie en transformerende inzichten.

Soul Retreat


 • Geheel verzorgd 8 daags Soul Retreat van 2 t/m 9 november  2024
 • Ontdek het goud in jezelf, explore the unexplored
 • Dompel jezelf onder in de zinderende en krachtige energieën van dit magische gebied van piramides, tunnels en krachtplekken. 
 • Ervaar een ongekende en onbegrensde flow in jezelf
 • Voel en ervaar de transformerende kracht van clearings, healing, activaties, breathwork, systemisch werk en opstellingen, sjamanistische rituelen en ceremonies
 • Ga naar huis met sprankelende levensenergie, vervuld met inspiratie en transformerende inzichten


Dit is het meest transformatieve retreat wat je tegen zult komen. Geef jezelf het waardevolste kado wat er is!