SoulCoaching

Verlang jij ernaar om met bezieling te leven?

BOEK EEN GRATIS SOUL SESSIE 


Leer de magie van leven in vrijheid

Thamar heeft veel aandacht voor deze Soulcoaching trajecten. Ik kan het erg aanbevelen als je klaar bent om jezelf niet meer te ontlopen.

FREEDOM 

Wij zijn meester in onszelf ontkrachten, onszelf te verschuilen achter excuses, verhalen en illusies. De uitdaging is vanuit compassie en verbinding te kijken naar innerlijke waarheid en integriteit. Ook wat we liever niet (laten) zien, onze schaduwkanten, is onderdeel van wie je bent. Alles mag er zijn. Door juist alleen te zien, voelen ervaren kun je die structuren en overtuigingen daadwerkelijk veranderen. Transformeer jouw onzichtbare gevangenis en ervaar de magie van leven in vrijheid


Ik ben de belichaming van alles waar ik mensen mee bekrachtig. Alle coachings programma's, trainingen, methodieken en tools heb ik zelf geintegreerd, doorleefd, doorvoeld en ervaren. I am holding space, het is voor jou belangrijk dat ik daardoor in staat ben om veilige en magische ruimte te creëren waarbinnen jij volledig kunt zijn.


Voor wie? Ben jij leider, ondernemer, coach en/of energiewerker en ben jij eraan toe om jouw transformatie proces naar de next level te brengen? Boek dan de gratis soul sessie waarin we samen kunnen bespreken wat ik voor jou kan betekenen.


BOEK DE GRATIS SOUL SESSIE
Voel je welkom mooie ziel!

Ik sta op een crossroad

Vertrouw volledig op je eigen intuïtie en wijsheid. Welke keuze je ook moet maken en wie of wat op jouw pad komt, je voelt je bekrachtigd en  zelfverzekerd. 

Voorkom een spiritual bypass

Integratie en belichaming van datgene wat jou naar de next level brengt. Ga echt op alle lagen de diepte in om jouw leven daadwerkelijk betekenis te geven.

Creëer een doorbraak

The magic happens outside of your comfortzone. Ervaar hoe bevrijdend het werkt om los te laten wat jou niet meer dient. Ervaar de duurzame veranderingen die jij wilt.

Gefeliciteerd!

Jouw burnout is het grootste kado ooit! Nu is het momentum om lichaam, geest en ziel weer met elkaar te verbinden en te worden wie je in essentie al bent.

Hey mooie ziel!

Wees trots op jouw unieke blauwdruk en pas 'the art of kintsugi' toe in je leven. Ervaar synchroniciteit en de manifestatie van alles wat met jouw energie resoneert.

Ik rouw

Jouw rouw journey is uniek en niet gebonden aan tijd of bepaald proces. Wat jou kan helpen zijn rituelen om expressie te geven aan datgene wat gevoeld wil worden.

Spark Your Soul programma


Compleet programma van 12 maanden om daadwerkelijk tot de kern te komen en jouw leven blijvend te transformeren

Uitgebreid intakegesprek en formuleren van intentie 

Het verwijderen van beperkende overtuigingen en programmeringen vanuit een staat van Source Consciousness

Elke 6 weken een coaching sessie (totaal 6 sessies) bestaande uit het verwijderen van overtuigingen, Soul Retrieval en energetische/sjamanistische healing. Bij voorkeur face to face 

tussentijdse follow up sessies (telefonisch of online)

3 daagse Multidimensional Embodied Soul Training (live)

1 dag Opstellingen van de Ziel

Energetische reading op basis van jouw blauwdruk

Journaling & Welkomstgeschenk
€4422,00
€ 2222 (je bespaart 46%!)

Spark Your Soul: 12 maanden soulcoaching programma

 • jaarprogramma met coaching, clearing/healing en soul retrieval
 • Inclusief uitgebreide intake en afsluitingsritueel
 •  Stap nu in een leven van vrijheid
 • Inclusief journaling & welkomstgeschenk
 • Inclusief Multidimensional Embodied Soul Training (groep)
 • Inclusief Opstellingen van de Ziel (groep)
 • Inclusief energetische reading
 • Jouw investering is ex. BTW
JA DAT WIL IK >>


Alleen nu met 49% korting!

'Koningin Overtuigingen Verwijderen'


Zo zou ik Thamar willen omschrijven. Ik ging naar Thamar voor een set van symptomen waar je makkelijk labels op kunt plakken zoals HSP, ASS en ADHD (de rustige, ondergestimuleerde variant). Die ik ook goed wist te verbergen voor de buitenwereld, maar wel veel energie kostten en mijn groei belemmerden. In de fijne sessies bleken hier een set van diep gewortelde, mij onbekende overtuigingen onder te liggen. Deze hebben we stap voor stap ontdekt en blootgelegd. En uiteindelijk zijn deze in één sessie allemaal verwijderd. Echt foetsie. De rust en opluchting die dat gaf is niet te beschrijven. Enorm!

Thamar heeft een hele brede kennis en ervaring, van lichaamshouding tot ziel. Ik voelde me echt veilig, ze heeft humor en het is ontspannen. Ik raad coaching bij Thamar dan ook van uit mijn hart aan!Léon Tebbens- Transformatie coach

Stardust programma

null

Individuele retraite van 3 dagen 

Uitgebreid intakegesprek en formuleren van intentie 

Locatie zelf te boeken in omgeving Haarlem

10 uur coaching in totaal. Tijdens de retraite 2,5 uur per dag en na een maand nog een sessie van 2,5 uur

Het verwijderen van beperkende overtuigingen en programmeringen vanuit een staat van Source Consciousness, Soul Retrieval en energetische/sjamanistische healing

Tussentijds voortgangs gesprek (telefonisch)

Journaling & Welkomstgeschenk


We are all Stardust

Een intensief programma van drie dagen

Een intensieve persoonlijke retraite alleen voor jou. Stap uit je dagelijkse omgeving en maak tijd voor jezelf vrij zodat je alle aandacht aan jezelf kan geven. Door deze intensieve vorm kom je beter en intensiever in je proces, omdat er weinig tot geen afleiding is van buitenaf. Je hebt tijd om nieuwe inzichten de ruimte te geven en datgene wat zich aandient, te ervaren.

Elke dag een sessie

Je krijgt elke dag een sessie van gemiddeld 2,5 uur. De sessie kan bestaan uit een coaching gesprek, een energetische sessie, meditatie en gebruik van verschillende technieken. Ook doen we een coaching sessie door middel van een wandeling in de natuur, op het strand, de duinen of het bos. Je houdt voldoende tijd over om te ontspannen, te schrijven, te integreren en te zijn. 

Breng je transformatie proces in versnelling

Wil je een kickstart? Of heb je een doorbraak nodig in je proces? Ben je bereid om echt de diepte in te gaan? Het resultaat is afhankelijk van jouw bereidheid om datgene aan te kijken wat je tot nu toe vermeden hebt. Je krijgt waardevolle inzichten, energetische opschoningen en we gaan aan het werk met jouw kernovertuigingen. Het proces begint pas echt als je weer naar huis gaat en in je dagelijkse leven (the 'eye of the storm') alles gaat integreren en loslaat wat jou niet meer dient.

Slow down, be good!

Zoek de vertraging op in jezelf, laat je jezelf meenemen in het heerlijk trage ritme van de natuur. Zak van je hoofd in je lichaam en maak verbinding met jezelf. Een individuele retraite is best pittig dus zorg goed voor jezelf. Er zijn heerlijke accommodaties in Zandvoort en omgeving, uiteraard kan ik je helpen met aanbevelingen. Waar mijn hart naar uitgaat is het prachtige  Plantage Rococo in Velsen, deze locatie is het beste door de weeks te boeken.
€2178,00


€ 1497 (je bespaart 31%!)

Stardust: individuele retraite 

 • Coaching Intensive van 3 dagen op een locatie naar jouw keuze
 • 10 uur coaching in totaal
 • Inclusief journaling en welkomstgeschenk
 • Je krijgt duidelijk inzicht in je overtuigingen, patronen en structuren
 • Je bent in staat om te transformeren wat je niet meer dient
 • Je zult meer innerlijke kracht, vrijheid, rust en balans ervaren
 • Prijs is ex. BTW
 • Data worden gepland in overleg
JA DAT WIL IK >>


Alleen nu met 31% korting!