EMBODIED SOUL TRAINING

Ervaar de kracht van bewustzijn tijdens deze driedaagse multidimensionale ascensie training

De Multidimensional Embodied Soul training resoneert volledig met de hoge frequenties van deze uitzonderlijke en bijzondere tijd van de Golden Age, waarbij we continue naar een hoger niveau van bewustzijn transformeren en transcenderen. Deze ascensie training is met geen enkele andere training vergelijkbaar, het verandert jouw innerlijk landschap op alle lagen. Stap in en uit de tijd door drie dagen volledig ondergedompeld te worden in transformerende energieën zodat jij de kosmische blueprint van jouw authentieke ziel en multidimensionaal (hoger) bewustzijn kunt belichamen. Jouw zielester wordt geactiveerd, waardoor jouw potentie èn levensenergie volledig beschikbaar wordt. Het pad van innerlijk meesterschap wordt hiermee voor jou geopend, ben je klaar om daadwerkelijk in je kracht te gaan staan?


Ontvang krachtige clearings, activaties en initiaties zodat je volledig opgeschoond wordt en waardoor je hele systeem gereset wordt. Ontvang een diepgaande karma clearing om de transgenerationele ancestral lijn op te schonen van karma en te helen, zodat karma in de gehele familielijn niet meer wordt doorgegeven aan de volgende generatie. Met de DNA activatie wordt jouw volledige potentieel geactiveerd, waardoor jouw mogelijkheden ongelimiteerd zijn. Jouw persoonlijke transformatie proces komt na de training in een enorme stroomversnelling. Ervaar meer flow en synchroniciteit in je leven nadat je bent herverbonden met je I AM Presence en het volledige spectrum van de Bron/Vader/Moeder/God/Divine. De Anthakarana, de Gouden Regenboogbrug, vertegenwoordigt alle stralen van de Bron en omvat het collectief van de Opgestegen Meesters en Aartsengelen. Leer te werken met verschillende energieën die doorwerken op verschillende lagen, aangevuld met esoterische teachings en tools die je verder kunt integreren.


Onderstaand een kort overzicht van de inhoud van de training:


 • Clearing (opschoning van je 352 chakra’s en 12 lichaam systemen)

 • Anthakarana (gouden regenboogbrug activering tot het volledige spectrum) het contact met je I AM Presence, je hogere zelf, wordt geactiveerd

 • Hogere Hart chakra activatie met drievoudige vlam (Heilige Hart Tempel)

 • Je wordt uitgelijnd met het kristallijne grid waarbij je verbonden wordt met moeder aarde en het universum

 • Divine Soul Retrieval waarbij verloren zielsdelen worden opgehaald en teruggebracht in het lichaam

 • Faciliteren van verschillende energieën waaronder de Mahatma energie

 • Lichtlichaam (Mer Ka Ba) activatie

 • Licht frequentie verhoging

 • Vortex leren geven

 • Karma clearing

 • Activering van het Violette vuur

 • Ascensie meditatie, een prachtige meditatie waarbij alles wordt samengebracht

 • Galactic Orb activering en ermee oefenen

 • Installeren van je healing assistentie team

 • DNA opschoning en activering

 • Werken met de Trinity straal, Divine Masculine en Divine Feminine

 • Teachings over ik bewustzijn en eenheidsbewustzijn, innerlijke waarheid en integriteit


LET OP: Mensen met een psychisch verleden (zoals schizofrenie of psychose), een pacemaker of epilepsie kunnen helaas  niet deelnemen aan de training. De energie waar we mee werken is elektromagnetisch van aard en dit kan een nadelig effect hebben.  Het is de verantwoordelijkheid van cursisten om bijzonderheden over lichamelijke en/of geestelijke gezondheid te vermelden bij de aanmelding. Deze informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. Bij twijfel of gegronde reden kan iemand de training worden ontzegd. Deze training is geen vervanging voor medische behandelingen.Zij leerden het geheim van innerlijk meesterschap al kennen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Een nieuwe wereld van ongekende mogelijkheden
In 3 dagen heb ik de Mahatma energie mogen ervaren. Door het mee te maken heb ik dingen gevoeld en gezien waarvan ik altijd dacht dat ze onmogelijk waren. Dit komt doordat Thamar haar krachtige energie gebruikt in rust en vertrouwen.Het heeft voor mij een nieuwe wereld van ongekende mogelijkheden geopend, die mij zakelijk en privé succes en geluk brengen.
Arjan
Maak connectie met de essentie van het zijn
Ik kan niet in woorden omschrijven wat de Mahatma energie voor me heeft gedaan en dagelijks nog voor me doet. Het voelt alsof je connectie maakt met de essentie van het zijn en je krijgt precies wat je aankunt en nodig hebt op het moment. Thamar voelt als een rots én moeder die je met liefde maar ook zonder poespas door het proces begeleid en je kennis laat maken met de kracht van de energie. Zij straalt kennis, kunde, rust en enorme wijsheid uit waardoor je je volledig kan overgeven aan hetgeen je te wachten staat.
Fiona
Wat ik mocht ervaren tijdens de training was zo magisch
Ik heb de Mahatma Avatar van Synthese Practitioner training gevolgd. De relaxte setting zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt en Thamar is een heel bijzondere, fijne, liefdevolle en krachtige vrouw. Ik vond wat ik mocht ervaren tijdens de training zó magisch dat ik daarna ook de Master training heb gevolgd. Dit weekend is een heel mooi cadeau om jezelf te geven.”

Ramona

Ik ervaar meer rust en diepe verbinding met mezelf
Ik heb bij Thamar de Mahatma Avatar van Synthese Practitioner gevolgd en verschillende energetische healings van haar mogen ontvangen. Sinds ik deze opleiding heb gevolgd ervaar ik meer rust en een diepe verbinding met mezelf. De Mahatma Avatar van Synthese Practitioner en Master zijn een cadeau aan jezelf die iedereen zichzelf zou moeten geven.
Diederik
jouw investering in jezelf is € 397,-

drie dagen live training in Overveen + werkboek

 • ontdek het pad van innerlijk meesterschap en ervaar de kracht van bewustzijn
 • dompel jezelf 3 dagen in de energie en ontvang clearings en activaties
 • leer te werken met energie en praktische tools voor jezelf en anderen
 • inclusief thee, lekkers en lunch (soep en brood)
AANMELDEN


2, 3 en 4 februari 2024
jouw investering in jezelf is € 397,-

drie dagen live training in Overveen + werkboek

 • ontdek het pad van innerlijk meesterschap en ervaar de kracht van bewustzijn
 • dompel jezelf 3 dagen in de energie en ontvang clearings en activaties
 • leer te werken met energie en praktische tools voor jezelf en anderen
 • inclusief thee, lekkers en lunch (soep en brood)
AANMELDEN


24, 25 en 26 mei 2024