OVER THAMAR

I SEE YOU, I SEE YOUR SOUL

I soul you

Ik zie, voel en weet meer dan de meeste mensen. Met mijn ontwikkelde intuïtie, bewustzijn en paranormale vermogens ben ik in staat om vrijwel direct tot de kern door te dringen en de vinger op de juiste plek te leggen. Je kunt mij zien als een spiegel waarin jij gereflecteerd wordt vanuit het verleden, heden en toekomst. Vaak kan ik al waarnemen wat voor jou (nog niet) zichtbaar is. Benoem ik dingen die je op dat moment niet begrijpt, maar waarbij je later pas gaat zien wat de daadwerkelijke betekenis is. Mijn bullshit detector staat altijd aan en ik zeg vaak de woorden die andere mensen niet uit durven te spreken. Ik communiceer open en direct vanuit verbinding en zonder oordeel. Er is moed, commitment en doorzettingsvermogen voor nodig om verandering op de langere termijn te realiseren en te integreren in ons leven door de manier waarop we denken, voelen en ons gedragen. Dat kan alleen maar gedragen worden vanuit een veilige en magische space.


Voor wie? Ben jij een leader, ondernemer, coach en/of energiewerker (in welke vorm dan ook) en ben jij eraan toe om jouw transformatie proces naar de next level te brengen? Boek dan een gratis soul sessie waarin we samen kunnen bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

THE PERFECT IMPERFECTION

Op mijn veertigste was ik op de piek van mijn corporate carrière, ik had een global IT job in de sales waarbij ik de wereld rond gereisd heb, een global team had en naar de buitenwereld toe heel succesvol was. Wat ik mij pas veel later realiseerde, is dat ik een hele succesvolle overlevingsstrategie had ontwikkeld waarbij mijn aandacht volledig naar buiten was gericht. Daarbij waren controle en perfectionisme mijn grootste destructieve patronen, ik had geleerd om hard te werken, me overal aan te passen en om altijd sterk te zijn. Ik was 'one of the guys' en omringde mij ook het liefst met mannelijke energie, dat voelde voor mij het veiligste. 


Na een periode van diepe rouw door de dood van twee dierbaren binnen een jaar en een relatiebreuk met mijn partner na 10 jaar, ben ik nog harder gaan werken uit angst om te voelen. De uitnodiging om daardoor te vertragen heb ik indertijd niet herkend en ik ben juist gaan versnellen. Totdat ik letterlijk ben omgevallen om tot een abrupte en pijnlijke stilstand te komen. Een burnout van ruim anderhalf jaar heeft mij gedwongen om naar binnen te gaan en stukje voor stukje mijn pantser af te breken. Datgene wat mij zover had gebracht, diende mij niet meer. Ik ïdentificeerde mij volledig met mijn maskers en daarmee heb ik mijn eigen realiteit gecreëerd. 


Mijn healing journey was intens, rauw en zeer oncomfortabel. Eerst moest er ruimte komen om mijn pijn, verdriet, schaamte, frustratie, boosheid, angst en twijfels daadwerkelijk te voelen zodat mijn hart letterlijk open brak. Yoga heeft mij geholpen om body, mind en ziel weer met elkaar te verbinden. Het werken met energie en bewustzijn heeft me weer terug op mijn zielepad gezet, daar waar ik te veel was afgeweken. De ontmoeting met een ware liefde tijdens deze intense periode heeft mijn spirituele ontwaking getriggered en heeft het hele proces in een stroomversnelling gebracht. Door het ervaren van onvoorwaardelijke liefde, ben ik voor het eerst (zelf)liefde en verbinding gaan ervaren.  


Mijn burnout is mijn grootste geschenk geweest en tegelijkertijd één van de meest pijnlijke processen die ik ooit heb ervaren. Ik heb diepgaande inzichten gekregen over mijn centrale thema's, mijn kernovertuigingen, mijn structuren en uitdagingen in mijn leven. Ik hoef niet gefixt te worden, maar mag deze lessen en ervaringen verder integreren in mijn dagelijkse leven. Het heeft me zo veel gebracht, ik heb de transformerende kracht van zachtheid en kwetsbaarheid mogen ervaren. Het gevoel van verbinding, eenheid en onvoorwaardelijke liefde vanuit je kern, waarbij ik mezelf toesta om gewoon te zijn. Een stroom van synchroniciteit en moeiteloze flow die ontstaat wanneer je luistert naar de fluisteringen van je ziel.


Ik heb veel tijd en geld in mijzelf geïnvesteerd voor mijn eigen verdieping door workshops, trainingen en retreats in binnen en buitenland te volgen bij de beste teachers. Wat ik hieruit geleerd heb, is dat spirituele en bewustzijn ontwikkeling een ongoing proces is waarbij steeds diepere lagen toegankelijk worden. Het is een proces van Divine timing waarbij overgave en vertrouwen de basis zijn.


nullKintsugi is een Japanse kunstvorm waarbij gebroken aardewerk liefdevol wordt gerestaureerd met goud. De gedachte hierachter is dat je breuken niet verdoezelt, maar juist accentueert. Je kunt kintsugi toepassen op je eigen leven. Zodra je dat doet, dan zie je dat het de emotionele scherven zijn die jouw bestaan een gouden glans geven…  

Back to my roots

In 2022 ben ik voor het eerst sinds mijn adoptie terug geweest naar Zuid Korea, mijn geboortegrond. Het was een prachtige reis die ik heb gemaakt om me te verbinden met het land, met de mensen, de cultuur en historie. Zonder doel en zonder verwachtingen, alleen om te ervaren. Door alleen al daar te zijn, te lopen op de aarde, heb ik mij weer verbonden met mijn energetische navelstreng op de plek waar ik geboren ben. Ik heb de energetische codes van Korea, van Moeder Aarde en mijn ancestors opgehaald. De subtiele veranderingen op alle lichaam niveau's zijn zichtbaar en voelbaar. Een belangrijk deel van mezelf wat ik heel lang ontkend heb, ben ik op mijn eigen tijd en ruimte aan het onderzoeken. Een deel van mezelf die geluiden, geuren en kleuren herkent, ondanks dat ze vreemd zijn. De groei of verandering zit vaak onder een laag (dikke) weerstand en onder die weerstand zit vaak een pareltje verborgen. Mijn pareltje heeft mij heeft veel nieuwe inzichten gegeven. Door mijn adoptie trauma te erkennen, kan ik mijzelf pas voor het eerst in mijn leven volledig accepteren. Hierbij komt ook een transcultureel aspect van migratie en verplaatsing om de hoek kijken, alsmede het proces van rouwverwerking (verlies, afscheid en rouw). Alhoewel dit mijn diepste kern van bestaan raakt, kijk ik met vertrouwen en liefde naar de toekomst. null

Werk met mij

Free yourself from inner limitations

Als ondernemer heb ik een aantal jaren mijn eigen yoga studio gehad in Zandvoort en ben ik me meer gaan focusen op coaching en training. In mijn werk combineer ik energiewerk (Mahatma, Gold Healing, Angellight, Rasterenergie en Inca sjamanisme) met bewustzijn ontwikkeling (Source Consciousness en Golden Age), systemisch bewustzijn en technieken zoals hypnose. Ik werk onder andere samen met mijn gidsen, voorouders, de Divine, Opgestegen Meesters, Aartsengelen en spirits om krachtige healing, soul retrieval, clearings and activaties te faciliteren.


We zijn hier niet om te lijden, maar om onze eigen emotionele barsten te ervaren en te dragen met een gouden rand van stardust. Ik loop mijn zielepad vol bewondering en verwondering en ik voel diepe dankbaarheid dat ik je mag begeleiden op het pad van innerlijk meesterschap om je volledig in jouw kracht te zetten. Zodat jij op jouw beurt gaat doen wat je hier te doen hebt in dit leven.