Inca Sjamanisme

Leer de authentieke teachings van de laatste Inca's

Verbind je met Pachamama, de 3 werelden,

de windrichtingen, de elementen, de zon,

de maan en de sterren en nog zo veel meer...De traditie van de Inca's is van generatie op generatie doorgegeven binnen de Qeros community en is daardoor authentiek en zuiver gebleven. De Paqos zijn  hoeders van Moeder Aarde en meesters in de levende energie en zij delen deze waardevolle kennis en wijsheid met de westerse wereld. Het Incapad, ofwel het Regenboogpad, is een liefdevol en krachtig pad vanuit het hart


In Munay

De 3 werelden

Verbind met de bovenwereld, middenwereld en onderwereld en de gerelateerde elementen en spirits.

Krachtdieren

De krachtdieren zijn verbonden met de windrichtingen en hebben ieder een eigen energie.

Ceremonies en rituelen

Werk met krachtige healing, soul retrieval, despachos en overig die je weer verbinden met je kern.

Heb je last van stress, slechte nachtrust, lage energie, verslaving, trauma, depressie of onverwerkte rouw? Heb je moeite om te aarden en voel je je niet verbonden?


Wat als ik je vertel dat je jouw trauma, stress en overige klachten kunt helen door te werken met onder andere de energie van de mannelijke en vrouwelijke apus (spirits), krachtdieren en de voorouders? Dat je weer verbinding kunt maken met je lichaam én je ziel doordat er zielsdelen terug worden gehaald die los zijn geraakt?


Dit is namelijk absoluut mogelijk. Wil jij je weer compleet voelen in verbinding met jezelf?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

SOUL retrieval

Soul Retrieval is een krachtige healing om de bezieling weer terug te brengen bij mensen. Het zorgt ervoor dat de harmonie en verbinding met jouw kern weer wordt hersteld. Wat dit met je doet is zo magisch dat de mind dit niet kan bevatten, het geeft je het gevoel weer heel te zijn, thuis te komen in je eigen lichaam en je ervaart rust.


Soul Retrieval sessies zijn een vast onderdeel van de SoulCoaching programma's. Je ziet, voelt en ervaart direct een verandering, alhoewel dit nog een hele tijd doorwerkt.


Ben je benieuwd wat SoulCoaching voor jou kan betekenen?

Heel veel mensen zijn de verbinding met zichzelf en de natuur volledig kwijt geraakt. Jaren geleden zat ik in precies dezelfde situatie als jij. Ik leefde volledig vanuit mijn hoofd, sliep slecht, had weinig energie en liep letterlijk met mijn ziel onder mijn arm. Dat resulteerde in een burnout die wel anderhalf jaar heeft geduurd. Ik wilde weer verbinding met mezelf, zodat ik datgene zou kunnen vinden wat ik in de loop mijn leven was kwijtgeraakt. Het heeft betekenis aan mijn leven gegeven door meer vanuit mijn hart te leven, veel meer in verbinding met de natuur. 


Ik heb me altijd verbonden gevoeld met de Incas en met het sjamanisme. Indertijd was er helemaal niemand in mijn omgeving die hiermee bekend was of met spiritualiteit in het algemeen. Mensen dachten dat ik echt helemaal van het padje af was..


In 2017 is Don Alejandro op mijn pad gekomen. Don Alejandro Apaza Machacca komt uit een zuivere lijn van Paqos Pampamesayok en Altomesayok, en binnen de Qeros community is hij en de gehele familie Apaza een van de meest bekende en gerespecteerde families. Sinsdien heb ik, naast de opleiding, vele workshops en de masterclasses gevolgd. 

Je verbind lichaam, geest en ziel. Hierdoor ervaar je de verbinding met jouw essentie, jouw kern. Zodat je vanaf nu voluit leeft vanuit jouw kracht en authenticiteit

Tweedaagse basistraining

Inca Sjamanisme

De training wordt gegeven op basis van de authentieke teachings van Don Alejandro Apaza Maccacha, maestro Paqo Pampamesayok en een rechtstreekse afstammeling van de Inca's. Alle tradities en kennis zijn van generatie op generatie doorgegeven en bewaard gebleven zonder inmenging van de westerse wereld. Don Alejandro komt uit een familielijn met Paqos en ook zijn kinderen zetten deze krachtige lijn voort, Hij woont nu in Alto Cusco. Je leert tijdens de (vervolg) training onder andere te helpen bij:


 • fysieke en emotionele klachten

 • oude emoties, trauma en verlies

 • rouwverwerking

 • verhuizing of adoptie

 • stress en burnout

 • soul retrieval

 • het verwijderen van entiteiten


Je leert werken met de elementen, krachtdieren en je leert meditaties en despachos maken. 

De basistraining bestaat uit de mesa training en de hucha training. Deze training is live op locatie met een groep.

Urpichay SonqoyMESA TRAINING (1e dag)

Op deze dag leer je een mesa op te bouwen volgens de authentieke Inca traditie (niet het medicijnwiel). Wat zijn de bouwstenen van de mesa, waar kun je je kuyas (stenen) vinden, hoe je deze kuyas wakker kunt maken en hoe kun je je mesa onderhouden en reinigen. Ook de Inca Kallpa Meditatie, welke aan ons werd gegeven door Don Alejandro, staat naast de Inca Cosmologie, op het tweedaagse programma.

Na deze dag kun je zelf een mesa maken, hiermee werken en mediteren. Dit kun je puur voor jezelf doen en de mesa meenemen naar bijvoorbeeld een heling of inwijding, een despacho ceremonie of workshop. Als je verder wilt met het Incapad en vervolgtrainingen wilt doen, zijn de mesa en hucha training een basisvoorwaarde om deel te nemen. Je kunt de mesa training ook als een losse training doen, het is een mooie introductie tot het Inca sjamanisme.


HUCHA TRAINING (2e dag)

Hucha is zware energie. Met de Hucha Training leer je jezelf te reinigen en je client te reinigen met stenen. Het reinigen is heel belangrijk, dus dit leer je eerst. In de vervolg training volgen dan nog enkele andere reinigingstechnieken zoals het reinigen met veren. In de middag leer je ook de Lloqui Despacho te maken, dit lijkt misschien een eenvoudige despacho met enkele ingredienten, maar het heeft een krachtige reinigende werking op client. Soms is het nodig om deze Despacho te maken als iemand veel hucha bij zich heeft. Ik doe het voor hoe je de despacho maakt en daarna maken jullie er zelf een.


In het Inca Sjamanisme wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals stenen, veren, Agua de Florida en Palo Santo. Verder worden ingredienten ingebracht in de despacho om een offer voor Moeder Aarde te maken. Dit dient als uitwisseling van geven en nemen, Ayni, voor onze prayers.

jouw investering in jezelf is € 325

tweedaagse basistraining

Inca Sjamanisme

Leer alle basis principes met het werken met de mesa en het verwijderen van hucha. Leer meer over de windrichtingen, krachtdieren en hoe te verbinden met de elementen en de apus (spirits). Begin het regenboogpad vanuit het hart zodat jij je pad in zuiverheid loopt.


Dit is alles wat je krijgt:

 • mesa en hucha training 2 dagen van 09:30 - 16:00 uur
 • overnachting in de yurt van zaterdag op zondag
 • e-book met Inca cosmologie, Inca Kallpa meditatie en meer
 • Inclusief thee, koffie en gezonde bites. Ontbijt, lunch en diner zijn op basis van potluck (iedereen neemt wat lekkers mee om te delen)
 • Starterspakket basistraining
AANMELDEN >>


16 en 17 maart 2024