Video Aspect Ratio: 16:9

WERK MET MIJ

ontdek het geheim van innerlijk meesterschap

Mijn missie is om de bezieling weer terug te brengen in mensen en bedrijven door bewust en authentiek leiderschap. 

The journey home

Hoe zou het voor jou voelen om in vrijheid te leven? Om jouw diepste verlangen te leven? Transformeer je destructieve patronen, angsten en overtuigingen in het meest krachtige wezen wat er bestaat: JIJ! Ben je klaar om het ripple effect te creëren met jouw unieke footprint?


Breng magie in jouw leven door de magie in jezelf te herinneren. Ontdek het geheim en de transformerende kracht van innerlijk meesterschap. Hierdoor sta je in the eye of the storm, ongeacht wat er in jou en om je heen gebeurt. 


De soulcoaching programma's en trainingen zijn erop gericht om lichaam, ziel en bewustzijn weer in verbinding te brengen. Hoe zou het voor jou voelen als jouw ware potentieel ontsloten wordt en je sprankelende levensenergie vrij kan stromen? De trainingen en coaching versterken elkaar en versnellen je transformatie proces. Ik nodig je van harte uit om alles wat al in jou zit, te (her)ontdekken. En alle bullshit los te laten. 


Mijn levensveranderende innerlijke reis wil ik graag delen om jou te inspireren, bemoedigen en bekrachtigen. 

Herken jij dit?

Je staat op een crossroad in je leven

Je staat zakelijk of persoonlijk op een belangrijk punt in jouw leven, a point of no return.  Je voelt dat je op een oncomfortabel kruispunt staat en de keuze daarin zeer  bepalend is in hoe de toekomst eruit gaat zien. Je voelt dat deze keuze een grote impact heeft op alles in jouw leven en dat het nu de juiste tijd is. Durf jij te vertrouwen op jouw intuïtie en in overgave te gaan?

Je wilt next level spirituele en bewustzijn ontwikkeling 

Na allerlei trainingen, workshops en masterclasses blijf je aan de oppervlakte dobberen, wellicht was dat een mechanisme van afleiding om niet de diepte in te hoeven gaan. Je vind het uitdagend om datgene wat je geleerd hebt, te integreren en te belichamen in je dagelijkse leven. Je hebt een basis ontwikkeld waarbij je jouw innerlijke landschap verder wilt ontdekken en je bent klaar voor een verdieping op alle lagen. 

Je zit 'stuck' in jouw proces

Je hebt het gevoel dat je in een vicieuze cirkel zit en je verlangt naar een doorbraak. Vaak 'werken' we te hard om doelen te bereiken vanuit onze mind, herken je dit? Terwijl een transformatieproces gaat om de ervaring die voor iedereen anders is. Vergelijk jezelf nooit met anderen, want jouw pad is uniek. Durf jij de controle los te laten waarbij je volledig kunt zijn met alles wat zich aandient?

Ontdek de ware magie in jezelf, dat is zo magisch dat het alleen maar gevoeld en ervaren kan worden.

Je zit in een burnout of je hebt burnout verschijnselen

Gefeliciteerd, dat is mooi kak maar biedt ook een geweldige kans om je leven te veranderen! Wie ben je nu eigenlijk zonder maskers en identificatie? Ben je een controlefreak of perfectionist? Ben jij een pleaser en vind je het moeilijk om je eigen grenzen aan te geven? Ben je bang om te voelen? Ben je hard voor jezelf en neem je te weinig tijd voor jezelf? Ofwel, zit jij volledig in een overlevingsstructuur?

Ben jij het buitenbeentje, het zwarte schaap of 'out of this world'?

In de familie, vriendenkring of werk voel je je onbegrepen omdat je op een andere manier de wereld inkijkt en jezelf op een andere manier uit.  Als oude ziel voel je je soms eenzaam vanuit een diep melancholisch gevoel.  Je wilt graag verbinden met gelijkgestemde mensen waarbij je van nature wordt geaccepteerd om wie je bent.

Je zit in een proces van rouwverwerking

Een proces van Verlies, Afscheid en Rouw. Dit gaat veel verder dan het verliezen van een dierbare, bijvoorbeeld door scheiding, ontslag, schulden of trauma. In deze tijd wordt ons weinig tijd gegund voor het rouwproces, immers 'life goes on'. Wat veel mensen vergeten is dat onverwerkt verdriet zich opslaat in het lichaam wat resulteert in verschillende klachten.  Soms kan het heel fijn zijn om met rituelen en ceremonies te werken, zoals een despacho ceremonie. Mag jij van jezelf rouwen?

SOULCOACHING

Je bent een ziel met onbeperkte mogelijkheden, de enige beperking ben je zelf. Ben je klaar voor de next level in jouw proces?