Video Aspect Ratio: 16:9

SOUL RETREAT

ANGELS & DRAGONS

Dit wonderlijke retreat is nu al LEGENDARISCHTijdens dit geheel verzorgde healing retreat ga je een ongekende en onbegrensde flow ervaren in jezelf.  

De Pyramid Lodge zie je rechtsboven in de video! (video is niet zichtbaar op de telefoon, alleen te zien op de computer of laptop)

Angels & Dragons

Overgave. Verbinding. Vertragen. Dompel jezelf onder in de zinderende en krachtige energieën van dit magische gebied van piramides, tunnels en krachtplekken. Hoog boven het dak van Visoko, genesteld op de heuvel van Visočica (ook bekend als de Pyramid of the Sun) bevindt zich de Pyramid Lodge. We verblijven op deze exclusieve en sensationele locatie. Omgeven door adembenemende natuur en eindeloze uitzichten over de vallei op maar 10 minuten loopafstand van de piramide top. Bewondering. Gedurende 10 dagen word je gedragen door de Sacred Space van mystieke Angels & Dragons. Je wordt uitgenodigd om ècht de diepte van je ziel in te gaan. Het wordt een legendarisch en inspirerend retreat met magische healing, diepe transformatie en mind-blowing inzichten. Je voelt het in elke cel van je lichaam en elk zintuig wordt  geprikkeld. Verwondering. Ga naar huis met sprankelende levensenergie en volledig in verbinding met jouw authentieke zelf. Met onvergetelijke herinneringen en ervaringen van deze journey. What a journey!!


Meet the team

Niels Mooij

facilitator

Mooij mens. Even voorstellen. Als kind was ik me al bewust voor andere staten van bewustzijn en mijn verbinding daarmee. Kon ik veranderingen waarnemen in emotie, maar ook de afgesloten staat van zijn waar van de meeste mensen in verkeren. Mijn innerlijke zoektocht heeft me op jonge leeftijd, vanaf mijn 23e naar meditatie (5x Vipassana) en daarna adem gebracht. In Thailand heb ik 20 dagen in stilte doorgebracht. Dit was een spirituele reis naar binnen, waarbij ik een laag van diep bewustzijn en helderheid heb ervaren. Door bewust te worden van mijn bewustzijn, werd ik me bewust van de ruimte. Daarna duurde het nog jaren om dat meer te integreren, door het niet vast te pakken en het niet persoonlijk te maken. Want daar had het niks mee te maken.

Ik begeleid mensen in hun reis, door te leren hoe je dynamieken op een liefdevolle manier samen aan kunt kijken. Hoe je ze terug kunt brengen naar de essentie zodat alles langzaam oplost. Ik leg structuren bloot, raak de dynamieken aan en breng alles wat bewust mag worden gemaakt naar de oppervlakte. Ik gebruik verbonden adem, coaching en bewustzijn sessies als tool om stap voor stap naar je ware zelf te komen.


Ik werk 1 op 1, in groepen en voor bedrijven. Your Lab, VanHarte & Lingsma en de FitFabriek zijn trainingsbureaus waar ik mee samen werk. Samen met Anika, mijn vrouw, begeleiden we mensen in hun bewustzijn met cursussen zoals 100 Dagen in het Licht.

Thamar Karpes

facilitator

Ervaar de ware kracht van bewustzijn en bevrijding van innerlijke beperkingen. Als SoulCoach help ik jou op het pad van innerlijk meesterschap, diepe transformatie en bewustzijn zodat je volledig in je kracht komt te staan. Ik bied jou een prachtig mozaïk van wijsheid, kennis en ervaring vanuit diverse spirituele en mystieke stromingen, (transcultureel) systemisch bewustzijn en ruim 20 jaar corporate ervaring. Als ik op jouw pad kom, ben je echt klaar voor de next step.


Ik zie, voel en weet meer dan de meeste mensen. Met mijn ontwikkelde intuïtie, bewustzijn en paranormale vermogens ben ik in staat om vrijwel direct tot de kern door te dringen en de vinger op de juiste plek te leggen. Je kunt mij zien als een spiegel waarin jij gereflecteerd wordt vanuit het verleden, heden en toekomst. Vaak kan ik al waarnemen wat voor jou (nog niet) zichtbaar is. Benoem ik dingen, die je op dat moment niet begrijpt maar waarbij je later pas gaat zien wat de daadwerkelijke betekenis is. Mijn bullshit detector staat altijd aan en ik zeg vaak de woorden die andere mensen niet uit durven te spreken. 


Ik voel al enkele jaren een diep verlangen om een retreat te geven. Met dit geweldige team zie ik dit verlangen vervuld en gemanifesteerd worden in een magische reis waar jij onderdeel van uitmaakt!


Arjan van Unen

begeleider


Het pad van zelfontwikkeling heeft zich voor mij ontvouwen door ervaringen.  Een hele verandering voor iemand met een sterke ‘mind’.  De wereld blijkt een magische plek te zijn, waar veel meer mogelijk is dan ik ooit had kunnen dromen! Enkele jaren geleden ben ik bij Thamar terecht gekomen, ik was altijd al intuïtief, maar met coaching van Thamar heeft mij binnen enkele jaren naar een volgend level gebracht.


Mijn grote passie is windsurfen, het liefste op een woeste oceaan met krachtige golven. Daar vind ik de momenten dat ik gedachteloos ben, en ervaar dat ik voor de zee een speelbal ben. Ik ben werktuigbouwkundige en heb verschillende opleidingen gevolgd in onder andere energiewerk en hypnose. Daarnaast heb ik verschillende bedrijven opgericht en voorzie ik mede ondernemers graag van strategisch advies.


Ik kijk ernaar uit om jou te inspireren om voor jezelf te kiezen en om te ervaren hoe jij in jouw nieuwe staat het verschil gaat maken, voor jezelf en de mensen om je heen.  Een investering in jezelf is de grootste bijdrage aan de wereld die jij mag geven en ik vraag me nu af;  Wat houdt jou tegen, om de volgende stap te zetten?


Melenie van Tol

begeleider

Alhoewel ik nog nooit ergens bij gehoord heb en nog steeds niet, ben ik daar waar ik nu hoor te zijn.


Mijn pad is gaan openen in mijn pubertijd. Ik ontving informatie wat ik niet kon weten, werd vaak op mij rug “getikt” en ervaarde “tijdelijke” lichamelijke klachten. Dit was in de eerste jaren vooral voor mijzelf daarna mocht ik andere mensen dat aanreiken wat nodig was. Ook mag ik informatie ontvangen van de omgeving waar ik ben, deze informatie kan uiteenlopend zijn. Wanneer ik met je in gesprek ben “zie” ik waar de overtuiging/blokkade zit. Ik reik informatie aan wat je nodig heb, niet vanuit “ik wil”.


Al heel wat jaren bewandel ik mijn pad en nog steeds opent zich elke keer weer een nieuw pad. Dit jaar heb ik afscheid genomen van mijn vader. De reis welke ik samen met mijn vader aan zijn sterfbed heb mogen maken, was magisch. Hij heeft mij inzichten gegeven en de kracht om een nieuwe stap te zetten op mijn pad. Ik werk nu als uitvaartverzorger, exact daar waar ik hoor te zijn!


Retreat Programma

Wat te verwachten?

Tijdens dit unieke en volledig verzorgde retreat nemen we je mee op een Soul Adventure waar je volledig wordt ondergedompeld in de zinderende en krachtige energie van de Angels & Dragons. Alle energieën waar we mee werken, worden gedragen en versterkt door de mystieke omgeving in Bosnië waar we ons begeven. De hoge frequentie en energie van de Pyramid Lodge wordt als een warm, helend bad ervaren. De locatie is adembenemend. Je zit in een tijdloze bubbel. Uren mijmeren en genieten van de eindeloze uitzichten, zodat je heerlijk in je lichaam kunt zakken in verbinding met Moeder Aarde. 

Angels & Dragons is exclusief voor jou als je echt de diepte in wilt gaan. Herken je jezelf in één van onderstaande punten?


 • je staat op een cruciaal kruispunt in je leven en voelt heel duidelijk dat 'het niet meer klopt'
 • je wilt je eigen potentieel belichamen waardoor je in je kracht komt te staan
 • je zit vast in een vicieuze cirkel en hebt het gevoel er niet uit te komen
 • je bent bekend met het pad van spiritualiteit en bewustzijn en wilt naar de next level
 • je wilt je transformatieproces in een versnelling brengen
 • je verlangt naar een duidelijke focus, richting en (soul) purpose in je leven
 • je wilt alle bullshit en alles wat jou niet meer dient, loslaten
 • je bent bereid om tot het gaatje te gaan, zonder schaamte en zonder oordeel (doen wij ook niet)
 • je wilt verbinden met gelijkgestemde mensen, wat een verademing!
 • je voelt je verbonden met de energie van Angels & Dragons en wilt de geheimen ontdekken van de piramides
 • je staat open om je te laten betoveren door de schoonheid van de natuur in Visoko en Bosnië

       Wat is inbegrepen?

Pyramid Lodge 

We verblijven in de Pyramid Lodge. One of a kind. De Lodge is duurzaam gebouwd op de heuvel van de Pyramid of the Sun en wordt volledig emissie vrij verwarmd door geothermale energie. Het bronwater wordt gefilterd en energetisch opgeladen. Ook de groepsruimte is uniek, de terazzo vloer bestaat uit water, stenen en kristallen uit de Ravne tunnels waardoor de ruimte één groot energetisch bad is. Met een eigenaar die de Lodge zelf gebouwd heeft en onder andere Feng Shui Master is, kun je de harmonie en de rust van de kamers al haast voelen!


 • De Lodge is exclusief voor de gasten van Soul Retreat Angels & Dragons
 • Alle ruimtes in de Pyramid Lodge zijn non-smoking
 • Alle kamers hebben een privé en-suite badkamer, airconditioning, vloerverwarming, föhn, shampoo en douchegel, gratis Wifi (welke ’s nachts wordt uitgezet om slaap te verbeteren).
 • Alle kamers hebben top kwaliteit orthopedische matrassen met antibacteriële zilverdraad technologie en beddengoed die bijdragen aan een ultiem slaapcomfort (made in Germany)

Eten en drinken

De heerlijke maaltijden zijn gezond en vegetarisch, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van lokale produkten. Uiteraard kan er rekening gehouden worden met dieetwensen zoals glutenvrij of lactosevrij. Dieetwensen graag van tevoren doorgeven zodat we dit kunnen afstemmen met de keuken.

Alle activiteiten

Alle activiteiten en adventures in het Angels & Dragons programma zijn inbegrepen, zoals:


 • Breathwork sessies onder begeleiding van Niels
 • Energetische sessies; clearings, healing en activaties 
 • Soul Journeys, reizen door je eigen bewustzijn
 • Verschillende bewustzijn practices en/of workshops
 • Adventures naar de piramides, tunnels en andere krachtplekken, om deel te kunnen nemen heb je een goede conditie nodig!
 • Sjamanistische Rituelen en Ceremonies 
 • Journaling

INFO & PRIJZEN

Soul Retreat data

Pyramid Lodge check-in op zondag 19 november vanaf 14:30 uur (start programma om 17:00 uur) en checkout is op dinsdag 28 november om 10:00 uur. Er is geen verlenging in de Lodge mogelijk.

Groepsgrootte 

De reis gaat definitief door en heeft maximaal 16 deelnemers

Inclusief

 • 9 x overnachting in Pyramid Lodge
 • 5 x fruit & thee in de ochtend
 • 4 x ontbijt
 • 5 x brunch of lunch
 • 9 x diner
 • non-alcoholische dranken tijdens de maaltijden
 • linnengoed en handdoeken (bedden zijn opgemaakt)
 • matjes, dekens en overige materialen
 • toeristenbelasting

Exclusief

 • vliegtickets (Sarajevo, Bosnie)
 • transfer van en naar de luchthaven Sarajevo (tegen betaling te boeken)
 • annulerings- en reisverzekering
 • overige drankjes en consumpties op locatie of in vrije tijd
 • extra bij te boeken: massage, hypnose sessie, overtuigingen verwijderen, coaching sessie en overig (na de aanbetaling kun je deze optie selecteren)

Prijzen

Onderstaande prijzen zijn per persoon (ex. BTW). Bij boekingen geldt een aanbetaling van € 500 per persoon, de restbetaling dient uiterlijk 8 weken (uiterlijk 19 september) voor aanvang van het retreat voldaan te zijn. Bij boekingen na 19 september dient het volledige bedrag ineens worden voldaan (je plek is pas gereserveerd na betaling).


Souterrain

 

Kamer 1: gereserveerd

Kamer met 160 x 200 queen-size bed en balkon op het Noorden met

prachtig uitzicht over de vallei van Visoko.


Kamer 2: Eenpersoonskamer € 1695 gereserveerd

Eenvoudig maar comfortabele kamer, op de begane grond met een raam.


Kamer 3: Shared tweepersoonskamer € 1695 / eenpersoonskamer € 1895 gereserveerd

Functioneel ingerichte kamer met 2 aparte bedden, op de begane grond met groot raam.

 

1e verdieping


Kamer 5: Eenpersoonskamer gereserveerd

Eenpersoonskamer met balkon op het Westen met een prachtig uitzicht op de natuur.


Kamer 6: Shared tweepersoonskamer € 1795 2x man (eenpersoons op aanvraag)

Kamer met 2 aparte bedden met balkon op het Noorden met een prachtig uitzicht over de vallei van Visoko en de Piramide.


Kamer 7: Tweepersoonskamer / eenpersoonskamer gereserveerd

Kamer met een 180 x 200 king-size bed, balkon op het Noorden met een prachtig uitzicht over de vallei van Visoko en de Piramide.


Kamer 8: Shared tweepersoonskamer gereserveerd

Kamer met 2 aparte bedden, met balkon op het Oosten met een gedeeltelijk uitzicht over de vallei en de bergen


Kamer 9: Shared tweepersoonskamer € 1795 2 x man (eenpersoons op aanvraag)

Kamer met 2 aparte bedden, met balkon op het Oosten met een gedeeltelijk uitzicht over de vallei en de bergen.


Kamer 10: Shared tweepersoonskamer € 1795 2 x vrouw (eenpersoons op aanvraag)

Kamer met 2 aparte bedden, met balkon op het Zuiden en uitzicht over de Bergen.


Kamer 11gereserveerd

Shared tweepersoonskamer met 2 aparte bedden, met balkon op het Zuiden en prachtig uitzicht over de Bergen.


Kamer 12: Eenpersoonskamer € 1895

Kamer met balkon op het Westen en een prachtig uitzicht op de natuur.2e verdieping


Kamer 15gereserveerd

Suite met 160 x 200 queen-size bed en zonneterras op het Noorden.


Kamer 18: Tweepersoons suite € 1995 / eenpersoonskamer € 2595

Suite met 180 x 200 king-size bed en zonneterras op het Zuiden. Ga naar huis met sprankelende levensenergie en volledig in verbinding met jouw authentieke zelf. Vervuld met inspiratie en transformerende inzichten.

Soul Retreat Angels & Dragons


 • Geheel verzorgd 10 daags Soul Retreat van 19 t/m 28 november 2023
 • Dompel jezelf onder in de zinderende en krachtige energieën van dit magische gebied van piramides, tunnels en krachtplekken. 
 • Ervaar een ongekende en onbegrensde flow in jezelf
 • Voel en ervaar de transformerende kracht van clearings, healing, activaties, breathwork, rituelen en ceremonies
 • Ga naar huis met sprankelende levensenergie, vervuld met inspiratie en transformerende inzichten


Dit is het meest transformatieve retreat wat je tegen zult komen. Geef jezelf het waardevolste kado wat er is!